Η Ιστορία μας

Ο Όμιλος Gric Group είναι μια κορυφαία εταιρεία διανομής στην κατηγορία των Consumer Electronics & Premium Mobile Accessories. Ο Όμιλος Gric Group είναι μια κορυφαία εταιρεία διανομής στην κατηγορία των Consumer Electronics & Premium Mobile Accessories.

2008

Ίδρυση GricGroup

Από την άφιξη της Gear4 το 2006 έχουν δημιουργηθεί κορυφαία αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων που ικανοποιούν εκατομμύρια καταναλωτές παγκοσμίως. Τα προηγμένα υλικά και η άριστη κατασκευή παρέχουν την απόλυτη προστασία από χτυπήματα για το τηλέφωνο ή τη συσκευή.

Timeline Image
Timeline Image

2012

Επέκταση Δραστηριοτήτων

Το 2012, επεκτείνουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες στο χονδρικό εμπόριο, την εισαγωγή και διανομή υψηλών προδιαγραφών gadgets και αξεσουάρ με το brand Bluelounge στην Ελλάδα.

2013

Συνεργασία με την Εταιρεία Ζagg και Mophie

Από το 2013 και μετά, επεκτείνουμε τις συνεργασίες μας, αντιπροσωπεύοντας μεγάλα και αξιόπιστα brands, όπως η Zagg & η Mophie, διανέμοντας στην αγορά κορυφαία καινοτόμα προϊόντα.

Timeline Image
Timeline Image

2016

Invisible Shield

Επιδιώκοντας πάντοτε να επεκτείνουμε το εύρος και την ποικιλία των προϊόντων μας, το 2015 προστίθεται στο portfolio της εταιρείας μας το μεγαλύτερο brand στην προστασία οθονών «κατά παραγγελία».

2018-2019

Allocacoc, Design Nest, Gear4, Vonmahlen

Μετά από ανάπτυξη ενός μεγάλου δικτύου χονδρικής πώλησης, προχωράμε συνεχώς σε νέες εμπορικές συμφωνίες, εστιάζοντας πάντα στην τελευταία λέξη στο τομέα της τεχνολογίας και επενδύοντας πάντα στην ποιότητα.

Timeline Image
Timeline Image

2020

Green Mouse, Protection Pro, PlayShifu

Διαθέτοντας ήδη σημαντική παρουσία στο χονδρικό εμπόριο, το 2020 αναλαμβάνουμε την αντιπροσώπευση ακόμα 3 μεγάλων brands, ενδυναμώνοντας την παρουσία μας στην Ελληνική αγορά.

Ιανουάριος
2021

Ιδιόκτητο Κέντρο Logistics

Προχωρώντας σ’ ένα αρκετά μεγάλο επιχειρηματικό βήμα, το 2021 επενδύουμε στην απόκτηση ιδιόκτητης αποθήκης και logistic center και μας δίνεται η δυνατότητα για παράδοση την ίδια ή την επόμενη ημέρα, εντός Αττικής και εντός 48 ωρών εκτός Αττικής.

Timeline Image
Timeline Image

Σεπτέμβριος
2021

Επέκταση στην Κύπρο

Μια χρονιά ορόσημο, αφού προχωράμε σε επέκταση των δραστηριοτήτων μας στη Κύπρο, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα το πετυχημένο επιχειρηματικό μας μοντέλο.

Δεκέμβριος
2021

CG Mobile

To 2021 συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία, αναλαμβάνοντας την αντιπροσώπευση της CG mobile, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση μας.

Timeline Image
Timeline Image

2022

Source, Wow, Tellur, World Alive

Οι επιχειρηματικές κινήσεις και τα επιχειρηματικά πλάνα γίνονται εντονότερα, καθώς με σταθερά και βιώσιμα βήματα εμπλουτίζουμε την γκάμα των προϊόντων μας με παιχνίδια και επεκτείνοντας το δίκτυο των συνεργατών μας.

2023

Ηolo toyz,
Kids licensing, NGS

Διαθέτοντας πλέον παραπάνω από 19 αποκλειστικά brands, πάνω από 1.600 προϊόντα και έχοντας μια από τις καλύτερες ομάδες εξυπηρέτησης πελατών, αποτελούμε έναν σταθερό και αξιόπιστο συνεργάτη.

Timeline Image